ALKAKAPS - Paleta e re e kapsulave të buta xhelatinoze
ALKAKAPS - Paleta e re e kapsulave të buta xhelatinoze
Alkakaps

Pse shtesa në ushqim?

 • Kur sasia e materieve të duhura që merren nëpërmjet ushqimit nuk është e mjaftueshme t’i plotësojë nevojat ditore të të njëjtave.

 • Mënyrë e lehtë dhe e thjeshtë e aplikimit.

 • Forma që janë të dozuar dhe të disenjuar në mënyrë efikase, që mundësojnë futje të matur të nutriensëve.

Kapsula të buta xhelatinoze, si shtesë në ushqim.

Shtesat në ushqim janë prodhime ushqyese që kanë për qëllim ta plotësojnë ushqimin normal në kushte kur i njëjti nuk i kënaq nevojat ditore të materieve ushqyese.

Paraqesin burim të koncentruar të përbërësve ushqyes (vitaminave, mineraleve, materie bimore, thartira esenciale yndyrore, amino thartira esenciale ose fijeve bimore) më shpesh në trajtë të formave të dozuara farmaceutike (tableta, kapsula, pastele, qese me materie pluhurore ose ampula), të disenjuara që të mund të përdoren në sasi të vogla matëse.

Përdoren kur konsumi i materieve ushqyese nëpërmjet ushqimit nuk i plotëson nevojat ditore të të njëjtëve.

Te shtatzënat, te nënat që japin gji, te personat e moshuar ose te personat që çdo ditë ballafaqohen me punë të rëndë fizike ose kanë nevojë të zmadhuar për energji, konsumi i materieve ushqyese shtesë është tejet i nevojshëm. Me fjalë të tjera, mënyra e lehtë dhe e thjeshtë e përdorimit mundëson që me kohë dhe në sasi të matur të futen materiet e nevojshme. Kjo është edhe një përparësi e tyre e madhe.

ALKAKAPS paleta e kapsulave të buta xhelatinoze si shtesë në ushqim për momentin numëron 5 prodhime:

 • ALKAKAPS Beta Carotene
 • ALKAKAPS Garlic
 • ALKAKAPS Shark Oil
 • ALKAKAPS Menopaus Relieve
 • ALKAKAPS Coenzyme Q10
 • Beta Carotene
 • Garlic
 • Shark Oil
 • Menopaus Relieve
 • Coenzyme Q10