ALKAKAPS - Paleta e re e kapsulave të buta xhelatinoze
ALKAKAPS - Paleta e re e kapsulave të buta xhelatinoze
Shark Oil
Shark Oil

imunostimulator i mrekullueshëm nga thellësitë detare

Hulumtimet në 80 vitet e kaluara kanë treguar se alkilglicerolet janë imuno-modulator të vërtetuar në raste kur ulet imuniteti dhe jemi të ekspozuar në infeksione, parandalim i shkëlqyeshëm i malinjitetit, anti-kancer terapi plotësuese efikase, si edhe pastrues i fuqishëm i metaleve të rënda.

Sistemi imunologjik është i përbërë nga një shumësi e qelizave, secila me funksion specifik në organizëm. Duke funksionuar si një tërësi, ato veprojnë si ushtarë me kualifikim të lartë, që e mbrojnë territorin e tyre nga çdo agens armiqësor (viruse, baktere, si dhe qelizave personale që kaluar mutacionin dhe gjenetikisht janë ndërruar, që paraqesin bazë për paraqitjen e tumoreve malinjë).

ënyra më e mirë që të përmirësohet sistemi imunologjik, në mënyrë natyrore dhe efikase, është përdorimi i të ashtuquajturave alkilglicerolë, të cilët për herë të parë janë izoluar nga vaji i mëlçisë së zezë të peshkaqenit.

ALKAKAPS Shark oil kapsulat e buta xhelatinoze i përmbajnë mu alkilglicerolet, të cilët e stimulojnë përgjigjen imunologjike. Këto materie të mrekullueshme natyrore me aktivitet të lartë në realitet janë të pranishëm edhe në organizmin e njeriut, gjegjësisht në palcën e eshtrave dhe në qumështin e nënës. Me shekuj qenë shfrytëzuar në formë të vajit nga mëlçia e zezë e peshkaqenit nga peshkatarët Skandinav, si bar për shërimin e plagëve si dhe gjatë ftohjeve dhe gripit.

Për shkak të strukturës së tyre kimike, e cila është shumë e ngjashme me membranat qelizore, alkilglicerolet janë të aftë të sendërtohen në vetë membranat, duke i mbrojtur në këtë mënyrë qelizat nga ndikimi i dëmshëm i rrezatimit.

Alkilglicerolet e përmirësojnë fotografinë e gjakut, gjegjësisht e stimulojnë prodhimin e qelizave të kuqe dhe të bardha të gjakut me ndikim të drejtpërdrejtë në palcën e eshtrave.

ALKAKAPS Shark oil kapsulat e buta xhelatinoze përmbajnë 500 mg vaj nga mëlçia e zezë e peshkaqenit në një kapsulë me minimum 20% alkilglicerole.

Doza e rekomanduar e këtij produkti në varshmëri nga gjendja është: tri herë në ditë nga 1-2 kapsula.

Paraqesin shtesë në ushqim, që mund të merret në farmaci pa recetë nga mjeku.

Paketimi përmban 60 kapsula të buta xhelatinoze.

● Përbërja

Paraqesin kapsula të buta xhelatinoze, shtesë në ushqim.

Një kapsulë përmban 500 mg vaj nga mëlçia e zezë të peshkaqenit (min. 20% alkilglicerolë).

Doza e rekomanduar ditore është 1-6 kapsula, gjegjësisht 500-3000 mg vaj nga mëlçia e zezë e peshkaqenit.

● Rekomandohet

tick Gjatë gjendjes kur imuniteti është i dobësuar, kur jemi të      ekspozuar në infeksione;

tick Gjatë gjendjeve të malinjitetit (si inhibitor i rritjes së indit      tumoral dhe si adjuvant i terapisë me rrezatim);

tick Gjatë çrregullimit të fotografisë së gjakut me numër të      zvogëluar të eritrociteve dhe leukociteve.

● Mënyra e përdorimit

3 herë në ditë nga 1 kapsulë, gjysmë ore para ushqimit, në periudhë prej 4 muajve (gjatë gjendjes së rrezistueshmërisë së zvogëluar);

3 herë në ditë nga 2 kapsula gjatë muajit të parë, kurse pastaj 3 herë në ditë nga 1 kapsulë minimum gjatë 4 muajve, gjysmë ore para ushqimit, gjatë gjendjes së malinjitetit;

Mos të përdoret në rast të shtatzënisë dhe dhënies së gjirit.